27 maj 2018
17:00

Tenhults IF

Referat: Hjältevads Mariannelunds IS - Tenhults IF

Hemmamatch på ett soligt men blåsigt Hjältemon. Vi börjar lite nervöst och lite ställningskrig. Tenhult börjar matchen bra med piggt spel och bra anfallsspel och i minut 10 gör de 0-1 på en frisparksretur. Vi knyter nävarna och tar oss samman och börjar spela en fantastisk totalfotboll med mycket fint kombinatiosspel och fina passningar och skapar mängder med chanser. I 13 minuten gör Hugo 1-1 med vänsterfoten efter pass från Hadi. I minut 17 gör Hadi 2-1, därefter spelar vi ut hela registret och det ger ytterligare utdelning när Omir utökar till 3-1 efter fint spel och pass från Hugo. I 26 minuten får vi straff efter en hands som Oskar sätter säkert och i 38 minuten gör Mehran 5-1 efter fint uppspel från Gideon till Hadi som sen lägger ut bollen till Mehran.
Andra halvlek blir tyvärr inte lika bra som första utan det blir lite mer slarv och felpassningar men vi har ändå koll på läget. Tenhult gör 5-2 i 13 minuten, vi skapar en hel del chanser men skärpan är inte riktigt som i första halvleken men vi reder ut det hela och vinner för tredje matchen i rad. Vi tar med oss den första halvleken som vi ska vara otroligt stolta över och den visar vilka förmågor vi har i detta härliga gäng.